Motoros Könnyűrepülő Szövetség

top banner

Impresszum

Üzemeltető

Motoros Könnyűrepülő Szövetség

Budapest
Kékes u. 7.
1182

Tárhelyszolgáltató

Tárhely.Eu

Honlap: www.tarhely.eu
Telefon: +36 1 789 2 789
FAX: +36 1 789 3 789
E-mail: support@tarhely.eu
Posta: 1538 Budapest, Pf.: 510.

Általános tájékoztatás

A Motoros Könnyűrepülő Szövetség a honlapján közzétett, illetve az ahhoz csatlakozók adataira vonatkozóan különös tekintettel vette figyelembe az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt, valamint a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXI. törvényt, továbbá az egyének védelméről, a személyes reklámtevékenység alapvető feltételéről és egyes korlátairól szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

A honlapon megjelenített információk, adatok arra szolgálnak, hogy a Motoros Könnyűrepülő Szövetség működéséről, tevékenységéről, a közvélemény ismereteket szerezhessen. A közzétett adatok tekintetében a Motoros Könnyűrepülő Szövetség magára nézve az elfogadott személyes adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát tekinti kötelezőnek.

A Motoros Könnyűrepülő Szövetség, mint honlap-tulajdonos, adatkezelő, fenntartja magának a jogot arra, hogy a közzétett adatokat szűrje, illetve azokat bármikor eltávolíthassa. A honlap tartalma a Motoros Könnyűrepülő Szövetség tulajdonát képezi, és fenntartja magának a jogot, hogy annak változtatásáról kizárólag maga rendelkezzen.

A Motoros Könnyűrepülő Szövetség a honlapján keresztül nem végez regisztrációs tevékenységet, honlapján keresztül nem küld hírlevelet, így erre jelenleg regisztrációs felülelet sem biztosít. Amennyiben a Tisztelt látogató a Motoros Könnyűrepülő Szövetség honlapjáról, vagy honlapjának látszó címről kéretlen levelet kap, kérjük tájékoztassák a Szövetség adatvédelmi tisztviselőjét.

Budapest, 2015. január 01. Motoros Könnyűrepülő Szövetség