MKSZ logoStorch a hangár előttStorch a levegőbenTucano gurul

Motoros Könnyűrepülő Szövetség

honlap:
szikoragy[kukac]gmail.com

Jogi nyilatkozat

A Motoros Könnyűrepülő Szövetség a honlapján közzétett, illetve az ahhoz csatlakozók adataira vonatkozóan különös tekintettel vette figyelembe az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt, valamint a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXI. törvényt, továbbá az egyének védelméről, a személyes reklámtevékenység alapvető feltételéről és egyes korlátairól szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

A honlapon megjelenített információk, adatok a Motoros Könnyűrepülő Szövetség működéséről, tevékenységéről, a közvélemény ismereteket szerezhessen. A közzétett adatok tekintetében a Motoros Könnyűrepülő Szövetség magára nézve az elfogadott személyes adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát tekinti kötelezőnek.

A Motoros Könnyűrepülő Szövetség, mint honlap-tulajdonos, adatkezelő, fenntartja magának a jogot arra, hogy a közzétett adatokat szűrje, illetve azokat bármikor eltávolíthassa. A honlap tartalma a Motoros Könnyűrepülő Szövetség tulajdonát képezi, és fenntartja magának a jogot, hogy annak változtatásáról kizárólag maga rendelkezzen.

Budapest, 2015. január 01.
Motoros Könnyűrepülő Szövetség